Haeck & Partners

Woonkamer op wielen

De Opel Zafira-e life: de e-volutie van de woonkamer op wielen, hoogwaardig comfort, nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving!

Haeck & Partners

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.opelhaeck.be/images/logo.png
Haeck & Partners website is aan het laden...

Haeck & Partners » Opel Zafira-e Life

ELEGANT DESIGN EN VEELZIJDIGE KENMERKEN

De Zafira-e Life is de e-volutie van de woonkamer op wielen, het vlaggenschip binnen het Zafira Life-gamma van hoogwaardig comfort, en is nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving voor een nog vlottere en stillere luxerit voor uw zakelijke passagiers.

EFFICIËNTIE.

De emissievrije wagen.

De nieuwe Zafira-e Life is een premium monovolume met maximale efficiëntie. Flexibiliteit en gebruiksgemak van topklasse, zowel in het interieur als op de weg want emissievrij rijden betekent dat de Zafira-e Life toegang heeft tot elk stadscentrum! Hij is verkrijgbaar in drie lengtes en met twee batterijgroottes voor een rijbereik tot 330 km, en combineert zo op unieke wijze een maximaal comfort met aantrekkelijke gebruikskosten.

De nieuwe Zafira-e Life is net zo veilig als luxueus: voor uw gemoedsrust is hij uitgerust met het volledige gamma geavanceerde rijhulpsystemen, waaronder Active Lane Keeping Assist, Driver Drowsiness Alert, Head-Up Display, een 180° achteruitrijcamera vooraan en adaptieve Xenon-koplampen.

FLEXIBILITEIT ZONDER COMPROMIS.

Op maat van uw behoeften.

De nieuwe Zafira-e Life is de meest flexibele en responsieve elektrische monovolume op de weg. Hij is verkrijgbaar met drie verschillende wielbasissen die perfect aan uw behoeften voldoen, en dat in lengtes van een compacte 4,60 tot een royale 5,30 meter.

Met een capaciteit tot negen zitplaatsen kan de nieuwe Zafira-e Life worden geconfigureerd om precies te voldoen aan de vereisten van elke opdracht en uw algemene bedrijfsbehoeften. De zetels op de tweede en derde rij kunnen naar voren of naar achteren worden geschoven voor extra beenruimte, en kunnen gemakkelijk worden aangepast om in alle gezelligheid face-to-face te reizen.

e-INFO.

Plan uw route.

Het speciale e-INFO-instrumentenbord van de nieuwe Zafira-e Life geeft de bestuurder een overzichtelijke en intuïtieve grafische weergave van het energieverbruik, het rijbereik en het opladen in real time, zodat dagelijkse ritten met vertrouwen accuraat gepland kunnen worden.

VOOR ALLE WEGEN.

Net dat tikkeltje verder.

De nieuwe Zafira-e Life biedt u alle flexibiliteit die u nodig heeft om volkomen emissievrij te rijden, ongeacht of u korte tripjes, luchthavenritten, chauffeurdiensten of lange charters voor de boeg heeft, dankzij een batterijberijk tot 230 of 330 kilometer.

Zelfs bij de langste ritten garandeert de bestuurdergerichte cockpit het welzijn van de bestuurder met een verbeterd Driver Information Cluster, een ingebouwde massagefunctie1 en een uitstekende ergonomie. Bestuurders zullen de wendbare, dynamische en onmiskenbare Opel-rijervaring met een ogenblikkelijk elektrisch koppel en een soepel, doelgericht karakter op prijs stellen.

1 Enkel verkrijgbaar met lederen zetels.

COMFORT.

e-volutie van de woonkamer op wielen.

Binnenin waarderen passagiers het interieur van de nieuwe Zafira-e Life onmiddellijk met zijn ruime, professionele omgeving met hoogwaardig comfort. Er is een zeteloplossing voor elke nood, met configuraties voor maximum negen personen plus bagage of zelfs omgekeerde zetels zodat passagiers face-to-face kunnen reizen.

Het interieur van de nieuwe Zafira-e Life is voorzien van een hoogwaardig infotainment- en connectiviteitssysteem dankzij het 7"-aanraakscherm en de Multimedia Navi1 met Live Navigation Services2. Met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3 hebben bestuurder en passagiers eenvoudigweg via hun smartphone toegang tot al hun muziek en andere content.

1 Optioneel.
2 Live Navigatie-diensten omvat online verkeer, brandstofprijzen, parkeerinformatie, online POI zoeken, weer en veiligheidswaarschuwingen (niet beschikbaar in Duitsland of Zwitserland).
3 De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc.

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ

De volledig elektrische, emissievrije aandrijving van de nieuwe Zafira-e Life is afkomstig van een krachtige lithium-ionbatterij van 75 kWh die een rijbereik tot 230 of 330 km biedt. Cellen met een hoge energiedichtheid, een geavanceerde temperatuurregeling en een evenwichtige integratie van het chassis bieden niet enkel een lange levensduur en een betrouwbaar rijbereik, maar ook een laag zwaartepunt voor een stabiel, gelijkmatig rijkarakter.

MUISSTIL

MUISSTIL

De volledig elektrische en inherent stille aandrijving van de nieuwe Zafira-e Life garandeert stille, ontspannen en extreem vlotte ritten. Of uw passagiers nu willen praten of gewoon zichzelf willen horen nadenken: het interieur van de nieuwe Zafira-e Life is een oase van rust op de weg. Perfect om mensen op te pikken en af te zetten in woonwijken.

REGENERATIEF REMMEN

REGENERATIEF REMMEN

De nieuwe Zafira-e Life rijdt soepel, niet alleen ten voordele van de passagiers, maar ook voor een maximale energie- en kostenefficiëntie. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u de meeste korte trajecten afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. Dit beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten.

SNEL EN EENVOUDIG OPLADEN

SNEL EN EENVOUDIG OPLADEN

Dankzij het snelle laadproces hoeft u uw passagiers nooit te laten wachten. Zijn batterij met hoge energiedichtheid van 75 kWh heeft slechts 30 minuten nodig om tot 80% van het optimale rijbereik op te laden aan een openbare lader van 100 kW. Het opladen aan boord of thuis zorgt voor een maximaal rijbereik 's nachts of tussen twee opdrachten door, waardoor de nieuwe Zafira-e Life de ideale schone, handige en kosteneffectieve hoogwaardige shuttlebus is.

CONTROLE VAN VOERTUIGGEGEVENS

CONTROLE VAN VOERTUIGGEGEVENS

De functie Vehicle Data Monitoring van de nieuwe Zafira-e Life maakt gebruik van geavanceerde sensoren en boordsystemen om een gedetailleerd overzicht te bieden van elke rit qua projectbereik, routeomstandigheden en energiekosten, zodat u zo efficiënt mogelijk kunt rijden.

ELEKTRISCH BRENGT OP

ELEKTRISCH BRENGT OP

Pik uw passagiers op en vergeet uw bekommernissen over stijgende brandstofprijzen, emissievrije zones en toenemende autobelastingen. Elektrisch vervoer is de toekomst van elk stadsbedrijf dat kosteneffectief wil zijn. De elektrische aandrijving van de nieuwe Zafira-e Life vertaalt zich in een uiterst competitieve totale eigendomskost, die nog wordt aangescherpt door aankoopstimuli van de staat.

FLEXIBILITEIT

TOT NEGEN ZITPLAATSEN

TOT NEGEN ZITPLAATSEN

De Zafira-e Life vestigt nieuwe normen in zijn klasse op het vlak van dagelijks gebruiksgemak.

Naargelang de behoeften van uw onderneming of gezin kunt u de Zafira-e Life bestellen met maar liefst negen plaatsen. Dus of u nu naar het strand of naar een vergadering rijdt, er is altijd voldoende ruimte voor iedereen.

ZITPLAATSEN

ZITPLAATSEN

De Zafira-e Life staat geheel in het teken van veelzijdigheid en comfort. Schuif de tweede en derde zetelrij vooruit of achteruit om extra beenruimte te creëren.

Klap de zetels neer of verwijder ze wanneer u extra bagageruimte nodig hebt. Of plaats ze tegenover elkaar voor gezelligere reizen.

TOEGANKELIJKHEID

ELEKTRISCHE SCHUIFDEUREN

ELEKTRISCHE SCHUIFDEUREN

Dubbele elektrische schuifdeuren1 creëren een brede opening aan beide kanten van de wagen, zodat passagiers veilig en gemakkelijk kunnen in- en uitstappen.

1Optie.

Bovendien kunt u met speciale sensoren deze deuren handenvrij openen, ideaal voor momenten waarop u uw handen vol heeft.

GEMAKKELIJK OPENEN & STARTEN

GEMAKKELIJK OPENEN & STARTEN

Dankzij het eenvoudige Keyless Open & Start-systeem1 kunt u gewoon instappen en wegwezen zonder naar uw autosleutels te moeten zoeken – zolang die zich maar in uw zak, tas of vlakbij bevinden.

1Optie.

TOEGANG TOT DE ACHTERRUIT

TOEGANG TOT DE ACHTERRUIT

Open de achterruit van de Zafira-e Life onafhankelijk van de achterklep zelf, om gemakkelijk kleine voorwerpen in de koffer te leggen, of wanneer er weinig plaats is.

AFMETINGEN

AFMETINGEN

De Zafira-e Life is verkrijgbaar in 2 verschillende lengtes. Elke versie biedt een ideale balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim, uiterst flexibel interieur. Ze zijn alle drie minder dan 1,9 meter hoog – ideaal voor ondergrondse parkeergarages.

De Medium-versie is 4,95 m lang en de Large-versie 5,3 m.

De maximale hoogte van minder dan 1,9 m is niet van toepassing op auto’s met een maximaal laadvermogen van 1.400kg.

VEILIGHEID & INNOVATIES

VEILIGHEID & AIRBAGS

VEILIGHEID & AIRBAGS

Met zijn frontairbags voor de bestuurder en passagier en zijn zij- of gordijnairbags voor de passagiers op alle drie de zetelrijen1 neemt de Zafira-e Life uw veiligheid net zo ernstig als u.

1Zij-/gordijnairbags voor de tweede en derde zetelrij zijn optioneel.

XENON-KOPLAMPEN

XENON-KOPLAMPEN

Xenon-koplampen1 in combinatie met led-dagrijlichten1 geven de auto een strakker design en extra zichtbaarheid op de weg, ongeacht de lichtomstandigheden.

1Optie.

ISOFIX

ISOFIX

Alle zetels op de tweede en derde rij van de Zafira-e Life kunnen met ISOFIX-bevestigingspunten1 worden uitgerust, zodat u gemakkelijk en veilig tot zes kinderstoeltjes kunt bevestigen.

1Optie. Niet verkrijgbaar bij sommige zetelconfiguraties.

ACHTERUITRIJCAMERA

ACHTERUITRIJCAMERA

De multifunctionele front- en achteruitrijcamera’s1 maken veiligheidssystemen mogelijk die helpen bij het parkeren, zoals Speed Sign Recognition1, Driver Drowsiness Alert1 en 180° Rear-View1.

1Optie.

VEILIGHEIDSSYSTEMEN

VEILIGHEIDSSYSTEMEN

De Automatic Cruise Control1 vermindert of herstelt uw snelheid om een ingestelde afstand tot uw voorligger aan te houden in het verkeer.

Indien nodig onderneemt de Automatic Emergency Braking1 actie om een ongeval te vermijden, door de remmen automatisch te bedienen. Blind Spot Alert1 gebruikt sensoren en een visuele projectie op de zijspiegel, om de bestuurder te verwittigen wanneer er een voertuig in de blinde hoek van de Zafira-e Life zit. Zo worden ongevallen vermeden bij het inhalen. Forward Collision Warning1 scant de weg vóór het voertuig om de bestuurder te waarschuwen voor een mogelijke aanrijding met voertuigen of voetgangers.

1Optie.

BESTUURDERONDERSTEUNING

BESTUURDERONDERSTEUNING

Lane Departure Warning1 ziet wanneer de auto van zijn baanvak afwijkt en verwittigt de bestuurder via visuele en geluidssignalen. Een waaier van rijhulpsystemen maken uw dagelijkse ritten gemakkelijk.

Driver Drowsiness Alert1 analyseert uw rijpatronen via de frontcamera en het stuur, om u te laten weten wanneer het tijd is voor een korte pauze. Speed Limit Adaptation1 gebruikt Speed Sign Recognition om veranderingen in de snelheidslimiet te analyseren. Met één druk op de geheugenknop kunt u de cruisecontrol uw snelheid hieraan laten aanpassen.

1Optie.

HEAD-UP DISPLAY

HEAD-UP DISPLAY

Het Head-Up Display1 van de Zafira-e Life, een unicum in dit segment, stelt de bestuurder in staat om vitale informatie zoals de snelheid en de cruisecontrolgegevens te bekijken op de voorruit, in het gezichtsveld van de bestuurder.

1Optie.

SMART BEAM

SMART BEAM

Het intuïtieve Smart Beam1-systeem van de Zafira-e Life wisselt automatisch tussen grootlichten en dimlichten om andere bestuurders niet te verblinden.

1Optie.

WOONKAMER OP WIELEN

PANORAMISCH DAK

PANORAMISCH DAK

De Zafira-e Life beschikt over een schitterend panoramadak1 dat het interieur doet baden in het licht en de sfeer een nieuwe impuls geeft. Als de zon te fel schijnt, schuif dan gewoon de zonneschermen naar voren om het op elk moment comfortabel te maken voor u en uw passagiers.

1Optie.

PREMIUM COMFORT

PREMIUM COMFORT

Til luxe naar een hoger niveau en creëer een totaal ontspannende omgeving met de ingebouwde massagefunctie1 van de Zafira-e Life, verkrijgbaar voor de bestuurder en voorste passagier.

Houd het warm en comfortabel in uw Zafira-e Life, ongeacht het seizoen, met de uitnodigende verwarmde voorzetels1 – voor een allesomvattend luxegevoel.

1Enkel verkrijgbaar in combinatie met lederen zetels.

AUTOMATISCHE KLIMAATREGELING

AUTOMATISCHE KLIMAATREGELING

Dankzij de automatische klimaatregeling met twee zones1 kunnen de passagiers voorin en achterin hun eigen ideale instellingen kiezen – gedaan met die discussies over de perfecte temperatuur.

1Optie.

CONNECTIVITEIT

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7“-aanraakscherm1 en Multimedia Navi1 met Live Navigation Services2 van de Zafira-e Life. Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3.

1Optie.
2 Live Navigatie-diensten omvat online verkeer, brandstofprijzen, parkeerinformatie, online POI zoeken, weer en veiligheidswaarschuwingen (niet beschikbaar in Duitsland of Zwitserland).
3De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto™ is een handelsmerk van Google Inc.

OPELCONNECT-DIENSTEN1

OPELCONNECT-DIENSTEN

Een intelligent gamma van diensten tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt u verbonden te blijven onderweg.

  • Gemoedsrust: Emergency Call, Breakdown Call en voertuigstatus en -informatie.
  • Comfort: functies op afstand voor deurvergrendeling, claxon en verlichting.2
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij livenavigatie en ritbeheer.

1De beschikbaarheid van OpelConnect-diensten verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.
2 Introductie gepland tegen eind 2020.

RIJDYNAMIEK

WEGGEDRAG

WEGGEDRAG

Laat u niet misleiden door zijn grootte – de Zafira-e Life is wendbaar en dynamisch, voor de soepele, doelgerichte rijervaring die u van een Opel verwacht.

INTELLIGRIP

INTELLIGRIP

Het IntelliGrip1 -systeem van de Zafira-e Life biedt extra tractie op lastige ondergronden zoals modder, zand of sneeuw. Zo blijft u op de goede weg.

1Optie.

Offerte-aanvraag Opel Zafira-e Life

Interesse in de Opel Zafira-e Life? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Opel Zafira-e Life

Interesse in de Opel Zafira-e Life, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Opel Zafira-e Life

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

De Opel Zafira-e life: de e-volutie van de woonkamer op wielen, hoogwaardig comfort, nu verkrijgbaar met een volledig elektrische aandrijving!

Sfeerbeeld Zafira-e Life

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid