Haeck & Partners

Groep Haeck (Opel Haeck)

De nieuwe Opel Vivaro-e is voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt.

Haeck & Partners

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.opelhaeck.be/images/logo.png
Haeck & Partners website is aan het laden...

Haeck & Partners » Opel Vivaro-e bestelwagen

De nieuwe Opel Vivaro-e is gemaakt voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP)1.

De meest efficiënte en veelzijdige bestelwagen in de sector is nu volledig elektrisch voor emissievrije ritten, met batterijopties voor een rijbereik tot 330 km, verbeterde bedrijfskenmerken en flexibele laadcapaciteiten.

1 Energieverbruik Vivaro-e/Zafira-e Life (gemengd) 23,3 – 29,5 kWh/100 km; CO2-uitstoot 0 g/km; rijbereik (gemengd) 230 km tot 330 km (afhankelijk van uitrustingsopties).***

DE BESTELWAGEN ZONDER UITSTOOT.

Maximale efficiëntie.

Op de snelweg én voor korte ritten in de stad: de nieuwe Vivaro-e presteert 100% elektrisch, zonder compromissen wat betreft veelzijdigheid, laadruimte en comfort. Bij Opel begrijpen we precies wat onze professionele klanten nodig hebben en dat de nadruk daarbij ligt op betrouwbaarheid en lage gebruikskosten.

GROOT LAADVERMOGEN.

Niet zuinig als het om laadruimte gaat.

Wat transportcapaciteit betreft biedt de nieuwe Vivaro-e even indrukwekkende cijfers als de Vivaro met verbrandingsmotor: een laadvermogen tot 1.275 kg1, een enorme laadruimte met een inhoud tot 6,6 m2,3 en een laadlengte tot 4 m.

Om laden en lossen nog gemakkelijker te maken, is de Vivaro-e optioneel leverbaar met elektrische schuifdeuren, die u kunt openen en sluiten met een lichte beweging van uw voet onder de deur.3

1 Voor de L2-versies met multifunctionele passagiersbank.
2 Inhoud laadruimte en lengte van de laadvloer zijn afhankelijk van de gekozen uitvoering.
3 Optie, beschikbaarheid afhankelijk van de gekozen uitvoering.

SLIM WERKEN.

e-INFO.

De nieuwe Vivaro-e geeft u in één oogopslag alle informatie die u tijdens het rijden nodig hebt.

Het speciale digitale e-INFO display geeft alle informatie overzichtelijk weer, zodat u onderweg alles onder controle hebt en uw reis efficiënt kunt plannen.

OOK VOOR LANGE AFSTANDEN.

Klaar voor de snelweg.

Dankzij een batterij met een grote capaciteit en een gestroomlijnd design is de nieuwe Vivaro-e niet alleen gemaakt voor korte ritten in de stad, maar ook voor langere afstanden. Met een hoog, direct beschikbaar koppel en een topsnelheid van 130 km/u kan hij uitstekend uit de voeten op de snelweg.

Inzittenden en lading worden onderweg optimaal beschermd door toonaangevende veiligheidssystemen, zoals het automatische noodremsysteem, Lane Departure Warning met actieve rijstrookassistent, dodehoek-waarschuwing en een 180-graden achteruitrijcamera.

OP MAAT VOOR UW BEDRIJF.

Veelzijdigheid.

Wat uw bedrijf ook doet, er is altijd een Vivaro-e die daar perfect bij past. U hebt de keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen: een batterij met een capaciteit van 50 kWh met een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh met een rijbereik tot 330 km (WLTP-meting)1.

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

TOONAANGEVENDE EIGENSCHAPPEN.

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ

PERFECT GEÏNTEGREERDE BATTERIJ

De nieuwe Opel Vivaro-e biedt de keuze tussen een batterij met een capaciteit van 50 kWh en een rijbereik tot 230 km en een batterij met een capaciteit van 75 kWh en een rijbereik tot 330 km.1 Het platte batterijpakket van de Vivaro-e is geïntegreerd in de bodemplaat. Dat levert niet alleen ruimtewinst op, maar betekent ook een laag zwaartepunt, voor een optimaal stabiel rijgedrag.

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151). Voorlopige cijfers, onder voorbehoud van de typegoedkeuring en de EU-conformiteitsverklaring, die nog in behandeling zijn. Het rijbereik in de praktijk kan anders zijn en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de persoonlijke rijstijl, route-eigenschappen, buitentemperatuur, gebruik van de verwarming en airconditioning.

BAANBREKEND STIL

BAANBREKEND STIL

De Vivaro-e vestigt alleen in positieve zin de aandacht op uw bedrijf. Hij rijdt niet alleen zonder uitstoot, maar is ook uitzonderlijk stil. Ook dat draagt bij tot zijn milieuvriendelijke karakter en maakt rijden in de Vivaro-e nog prettiger.

REGENERATIEF REMMEN

REGENERATIEF REMMEN

De Vivaro-e verspilt geen energie! Zodra u tijdens het rijden uw voet van het gaspedaal haalt, zorgt het regeneratieve remsysteem ervoor dat de wrijvingsenergie die bij het remmen wordt opgewekt, wordt teruggevoerd naar de batterij. Dat vergroot uw rijbereik. In de meest efficiënte modus (B) kunt u op korte ritten zelfs rijden zonder gebruik te maken van de traditionele remmen, zodat u het regeneratief remsysteem optimaal benut en slijtage tot een minimum beperkt.

SNEL EN GEMAKKELIJK OPLADEN

SNEL EN GEMAKKELIJK OPLADEN

De krachtige lithium-ion batterijen van de Vivaro-e, met een capaciteit van 50 kWh en 18 batterijmodules of 75 kWh en 27 modules, hebben een hoge energiedichtheid. Bij een publiek laadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u de Vivaro-e in 30 tot 45 minuten (afhankelijk van de gekozen batterij) tot 80% opladen. Met de standaard 7,4 kW lader of een optionele 11 kW lader is uw Vivaro-e optimaal uitgerust voor een drukke werkdag.

ALTIJD PERFECT OP DE HOOGTE

ALTIJD PERFECT OP DE HOOGTE

De nieuwe Vivaro-e is uitgerust met geavanceerde sensoren en een innovatief informatiesysteem dat u onderweg uitstekend informeert over de rijomstandigheden, het resterende bereik en het energiegebruik.

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

Naarmate meer maatregelen genomen worden om vervuilend verkeer uit de centra van steden te weren, wordt de inzet van elektrische bedrijfswagens van groeiend belang. De Vivaro-e is bovendien een kostenefficiënte keuze, omdat u niet meer afhankelijk bent van hoge brandstofprijzen, de onderhoudskosten aanzienlijk lager zijn én u kunt profiteren van lokale en overheidssubsidies.

VEELZIJDIGHEID.

LENGTES

LENGTES

De Vivaro-e is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.

Met zijn lengte van amper 4,60 m is vooral de Small-versie1 zeer wendbaar in smalle straatjes in de stad en in stedelijke gebieden waar de ruimte beperkt is. In deze versie passen 2 Europallets, terwijl de Medium- en Large-versies er 3 kunnen laden.

1De Small-versie van de Vivaro is enkel verkrijgbaar als Vivaro-bestelwagen en Combi.

GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN

GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN

Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. Een hoogte onder 1,90 m1 zorgt voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages.

CARROSSERIEVERSIES

CARROSSERIEVERSIES

De Vivaro-e is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro-e is die alles biedt wat u nodig hebt.

De gesloten bestelwagen1 is ideaal voor wie regelmatig vracht moet vervoeren, met maximaal drie zetels voorin, terwijl de Crew-bestelwagen2 plaats biedt aan maximaal 6 personen, met een passagiersbank achterin. De Vivaro-e Combi1 biedt plaats aan maximaal 9 personen voor uw sportclub, werkcollega’s of klein team.

1Verkrijgbaar in 3 groottes: Small, Medium of Large.
2Enkel in Large beschikbaar.

CARGO.

FLEX CARGO

FLEX CARGO

De innovatieve FlexCargo®-bank voor 2 passagiers maakt de Vivaro-e flexibeler, dankzij het zeer competitieve laadvolume tot 6,6 m3(1) en de maximale laadlengte tot 3,93 m.

Profiteer van de maximale laadlengte van 2,77 m voor de Vivaro-e met lange wielbasis, of gebruik het FlexCargo®2-luik in de scheidingswand voor voorwerpen tot 3,93 m lang.

1Kies voor de grote Vivaro-e-bestelwagen met FlexCargo® voor een maximaal laadvolume tot 6,6 m3.
2Optioneel.

LAADVERMOGENS

LAADVERMOGENS

Verminder het aantal ritten door elke rit meer te vervoeren, dankzij het royale maximale laadvermogen van 1400 kg1 van de Vivaro-e.

1Optioneel. Het standaardlaadvermogen is 1000 kg.

SCHUIFDEUREN

SCHUIFDEUREN

Dankzij de dubbele elektrische schuifdeuren1 en de handenvrije toegang1 met sensorbediening was het nog nooit zo gemakkelijk om uw Vivaro met de handen vol te openen en toegang te krijgen tot zijn royale laadruimte.

1Optioneel.

AFMETINGEN

AFMETINGEN

De Small-versie van de Vivaro-e onderscheidt zich van zijn concurrenten door zijn lengte van amper 4,6 m – perfect voor bestuurders die regelmatig door straatjes in de stad of in stedelijke gebieden moeten rijden.

Ondanks zijn kleinere afmetingen is de kleinste versie toch verkrijgbaar met maximaal 9 zitplaatsen (als Vivaro-e Combi) en een maximaal laadvermogen van 1275 kg1. De Medium-versie is 4,95 m lang, of kies voor de Large-versie met nog meer ruimte, dankzij zijn lengte van 5,3 m.

1Optioneel – het standaardlaadvermogen is 1000 kg.

CONNECTIVITEIT.

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7”-aanraakscherm1 jaar en Multimedia-navigatie1 jaar met Live Navigation Services2 jaar van de Vivaro-e. Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3.

1Optie.
2De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto is een handelsmerk van Google Inc.

OPELCONNECT-DIENSTEN1

OPELCONNECT-DIENSTEN1

De beste digitale tools om uw route te plannen. Controleer uw elektrisch rijbereik en laadtijden via uw smartphone, plus een reeks diensten die een nieuwe mate van veiligheid en ondersteuning bieden zodat u verbonden en geïnformeerd blijft.

In de loop van 2019 worden nuttige functies zoals noodoproepen, oproepen in geval van panne met pechverhelping en Live-navigatie beschikbaar1.

1De beschikbaarheid van noodoproepen en oproepen in geval van panne wordt in mei 2019 verwacht als voertuigoptie, andere Opel Connect-diensten worden vanaf oktober 2019 verwacht. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

MOBIEL KANTOOR.

VERSTELBARE KANTOORTAFEL

VERSTELBARE KANTOORTAFEL

Met de FlexCargo®-bank voor 2 passagiers1 kunt u uw Vivaro-e omtoveren tot een kantoor op wielen, dankzij de verstelbare kantoortafel voor de bestuurder of passagier.

Profiteer van handige smartphone-/tablethouders1 om uw toestellen veilig op hun plaats te houden. Geniet van extra opbergruimte onder de kussens van de passagiersbank1, om werkuitrusting en andere waardevolle voorwerpen in op te bergen tot een volume van 60 liter.

1Optie.

VERWARMDE ZETELS

VERWARMDE ZETELS

Geniet van de hoge mate van comfort in de ruime cabine van de Vivaro-e, met verwarmde zetels1 voorin om u warm te houden bij koud weer.

1Optioneel.

OPBERGVAKKEN

OPBERGVAKKEN

Dankzij de open opbergvakken in het dashboard, vakken in de deuren voor flessen van 1,5 l en een handschoenenkastje met koelfunctie is er in de Vivaro-e echt voor alles plaats.

GELUIDDEMPING

GELUIDDEMPING

Verschillende materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het binnenin stil, om meer ontspannen te rijden.

VEILIGHEID & ONDERSTEUNING.

DRIVER SUPPORT PACK

DRIVER SUPPORT PACK

Alert blijven is niet altijd gemakkelijk. Driver Drowsiness Alert analyseert uw rijpatronen via de frontcamera en het stuur, om u te laten weten wanneer het tijd is voor een korte pauze.

Lane Departure Warning ziet wanneer de Vivaro-evan zijn baanvak afwijkt en verwittigt de bestuurder via visuele en geluidssignalen. Het geavanceerde Smart Beam-systeem wisselt automatisch tussen grootlichten en dimlichten om andere bestuurders niet te verblinden. Speed Limit Adaptation gebruikt Speed Sign Recognition om veranderingen in de snelheidslimiet te analyseren. Met één druk op de geheugenknop kunt u de cruisecontrol uw snelheid hieraan laten aanpassen.

DRIVER SAFETY PACK

DRIVER SAFETY PACK

Met één druk op de geheugenknop vermindert de Automatic Cruise Control uw snelheid om een ingestelde afstand te houden tot uw voorligger in druk verkeer; eens de baan weer vrij is, wordt uw snelheid hersteld.

Blind Spot Alert gebruikt sensoren en een visuele projectie op de zijspiegel, om de bestuurder te verwittigen wanneer er een voertuig in de blinde hoek van de Vivaro-e zit. Zo worden ongevallen vermeden bij het inhalen. Forward Collision Warning scant de weg vóór het voertuig om de bestuurder te waarschuwen voor een mogelijke aanrijding met voertuigen of voetgangers. Indien nodig onderneemt de Automatic Emergency Braking actie om een ongeval te vermijden, door de remmen onafhankelijk van de bestuurder te bedienen.

HEAD UP DISPLAY

HEAD UP DISPLAY

Als unicum in zijn segment kunt u vitale informatie, zoals gegevens over de cruisecontrol en snelheid, aflezen op het Head-Up Display van de Vivaro-e dat in het voorzicht van de bestuurder geprojecteerd wordt.

180° ACHTERUITRIJCAMERA

180° ACHTERUITRIJCAMERA

Weg met stress tijdens het parkeren en andere lastige manoeuvres in de stad dankzij de 180° panoramische achteruitrijcamera1, geprojecteerd op het 7“ aanraakscherm1.

1Optie.

EFFICIËNTIE

INTELLIGRIP

INTELLIGRIP

Het IntelliGrip-systeem1 van de Vivaro-e, inclusief speciale banden voor bouwwerven, biedt extra tractie op moeilijke ondergronden zoals modder, zand of sneeuw.

1Beschikbaar vanaf maart 2021

4X4-OMBOUW

4x4-ombouw van Dangel

Kies voor de 4x4-ombouw van Dangel1, zodat u mobiel blijft op lastige ondergronden of zelfs offroad.
Een 4x2-ombouw van Dangel is ook mogelijk.

1Activeer het systeem om de Vivaro in vierwielaandrijving te zetten; schakel het uit om terug met tweewielaandrijving te rijden

Offerte-aanvraag Opel Vivaro-e

Interesse in de Opel Vivaro-e? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Opel Vivaro-e

Interesse in de Opel Vivaro-e, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Opel Vivaro-e

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

De nieuwe Opel Vivaro-e is voor bedrijven die hoge normen stellen en een bedrijfswagen nodig hebben die hun dagelijkse werk gemakkelijker en efficiënter maakt.

Sfeerbeeld Vivaro-e

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid