Haeck & Partners

Durf anders zijn!

De Opel Mokka is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier!

Haeck & Partners

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.opelhaeck.be/images/logo.png
Haeck & Partners website is aan het laden...

Haeck & Partners » Opel Mokka

Ben je klaar voor de volgende, gedurfde stap naar de toekomst van Opel? Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier en hij tilt rijden naar een heel nieuw niveau. Het is tijd om uw eigen weg te nemen, met de Mokka.

DURF ANDERS ZIJN

PURE KRACHT

Het baanbrekende design van de nieuwe Mokka toont de weg naar de toekomst van Opel. Elke lijn drukt vertrouwen uit en maakt een onmiskenbaar gedurfd statement. Deze auto onderscheidt zich door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl, terwijl zijn dynamische motoren hem in alle opzichten wendbaar maken. De Mokka GS Line biedt een sportieve visuele upgrade.

TREK DE AANDACHT

TREK DE AANDACHT

De atletische, dynamische uitstraling van de nieuwe Mokka is meer dan een gedurfd statement met een zuiver, progressief design. Het is een uitdrukking van een nieuwe Duitse ontwikkelingsfilosofie en een zelfverzekerde visie op de opvallende toekomst van Opel.

Upgrade naar de GS Line om uw Mokka een nieuwe, sportieve stijldimensie te geven met unieke opvallende visuele accenten.

EEN FEEST VOOR HET OOG

EEN FEEST VOOR HET OOG

De aantrekkelijke lijnen van het koetswerk van de Mokka zijn nog maar het begin van uw reis naar een nieuwe wereld van Duits design. Binnenin ontdekt u hoe de harmonie tussen proporties, licht, ruimte en technologie een echt opmerkelijke rijervaring creëert.

SCHITTERENDE DETAILS

SCHITTERENDE DETAILS

Vanuit elke hoek oogt de Mokka aantrekkelijk. Elke lijn en elk kenmerk, tot en met de slanke ledachterlichten, werden ontwikkeld om een dynamische vorm te combineren met een baanbrekende functie.

OPVALLENDE LOOKS

OPVALLENDE LOOKS

De Mokka heeft een flair en uitstraling die hem meteen als uitzonderlijk en ongeëvenaard op de weg zetten. Kies voor een nieuwe dimensie op het vlak van sportiviteit met een selectie van gedurfde en opvallende optionele lichtmetalen velgen van 16", 17" of 18" en een reeks opvallende kleuren.

DAK- EN MOTORKAPOPTIES

DAK- EN MOTORKAPOPTIES

Maak een stijlvol statement. Ontdek de exclusieve designelementen en diverse personaliseringsopties die elk aspect van de Mokka-look benadrukken, inclusief een visueel dynamische selectie van kleuropties voor het dak en de motorkap.

MOOI INGEKADERD

MOOI INGEKADERD

De onmiskenbaar originele visuele identiteit van de Mokka verspreidt zich over het hele koetswerk, met een zuivere vorm en een gedurfde functie. Het design is doelgericht en perfect geproportioneerd, van de Opel Vizor vooraan tot het 'zwevende dak'-concept dat in één enkel gebaar de zijruiten omkadert.

Maak uw Mokka aan de buitenkant zo helder en levendig als u durft. De zijruitframes zijn verkrijgbaar in de typische kleuropties rood, zilver en zwart. 1

1 Rood en zilver beschikbaar bij de lancering, zwart vanaf het voorjaar van 2021.

VEILIGHEID & INNOVATIES.

LED® Matrix-koplampen

LED® Matrix-koplampen

De adaptieve, permanent verblindingsvrije IntelliLux LED® Matrix-koplampen bieden in elke situatie een uitstekend zicht, zodat u met het comfort en de helderheid van krachtige grootlichten kunt rijden zonder andere bestuurders te verblinden.

AUTOMATIC CRUISE CONTROL

AUTOMATIC CRUISE CONTROL

Met de Automatic Cruise Control1, 2 hoeft u geen compromissen te sluiten op het vlak van veiligheid om te genieten van een comfortabele en ontspannende rit. Hij accelereert en remt automatisch om een constante afstand tot de voorligger te bewaren.

1 Optioneel. Activering mogelijk van 30 km/u tot 180 km/u.
2 De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

AUTOMATIC EMERGENCY BRAKING

AUTOMATIC EMERGENCY BRAKING

De Mokka beschikt over een volledige reeks rijhulpsystemen, waaronder Lane Keep Assist, Lane Departure Warning en ook het Automatic Emergency Braking-systeem dat de weg controleert op voertuigen en voetgangers om aanrijdingen te voorkomen of de schade ervan aanzienlijk te beperken.

Bij 30 km/u en lager, de snelheid waarmee de meeste aanrijdingen gebeuren, zal de Automatic Emergency Braking van de Mokka de wagen zelfs volledig tot stilstand brengen. Bij hogere snelheden vertraagt het systeem de wagen met maximum 50 km/u om de impact van een aanrijding aanzienlijk te beperken.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

De verfijning en eenvoud van de Mokka zijn glashelder in het Opel Pure Panel. Het slim gestroomlijnde, personaliseerbare instrumentenbord van 12" biedt u alle informatie die u nodig hebt, helder en zonder storingen. Visueel afleidende elementen worden geëlimineerd, waardoor enkel een naadloze digitale controle overblijft.

180° PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

180° PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

Een panoramische camera geeft u een vergroot achteraanzicht van 180° dat omringende voorwerpen detecteert en aangeeft, en dat verkeer aan de zijkanten van de wagen laat zien – bijzonder nuttig wanneer u achteruit in het verkeer rijdt.

PARKEERHULP

PARKEERHULP

Maak parkeren kinderspel. De Advanced Park Assist1 van de Mokka bedient het stuur om u in parkeerplaatsen te begeleiden terwijl u gewoon de rem en het gaspedaal bedient. Het systeem helpt u een parkeerplaats te vinden door u te vertellen of de plaats groot genoeg is en zelfs de wagen nadien terug de straat op te leiden.

PREMIUM COMFORT.

GEAVANCEERDE LUXE

GEAVANCEERDE LUXE

De Mokka maakt elke rit interessanter. Met zijn ondersteunende zetels en massagefunctie voor de bestuurderszetel maakt hij ze ook nog relaxter. Rij comfortabel, kom aan in stijl.

VERWARMDE UITRUSTING

VERWARMDE UITRUSTING

Op een koude dag zijn weinig dingen aangenamer dan een warme zetel. Stel de voorzetels van de Mokka in op drie verwarmingsniveaus, terwijl de bestuurder geniet van een elektrisch verwarmbaar stuur.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

Dankzij het ruime interieur en de ingenieuze uitrusting van de Mokka bent u klaar voor elke bestemming, zowel met een grote vracht als met het hele gezin plus bagage.

De achterbank kan in een verhouding van 40:60 worden neergeklapt om de laadruimte aanzienlijk te vergroten en flexibele doorlaadmogelijkheden te creëren.

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE

NAVIGATIE

De geavanceerde navigatiesystemen met aanraakscherm van Opel begeleiden u op de beste route, compleet met realtime verkeersupdates. Kies tussen de Multimedia Navi Pro met 10"-display1 en Live Navigatie-diensten2 en de Multimedia Navi met 7"-display1.

1 Optie.
2 Niet beschikbaar in Ierland.

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

De Mokka is de place to be, met volledige comptabiliteit met Apple CarPlayTM1 en Android AutoTM2, 3, native Bluetooth® streaming4, verschillende USB-poorten en een audiosysteem met zes luidsprekers voor meeslepende muziek onderweg.

1 Apple CarPlay™ en Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.
2 Android Auto™ is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc.
3 De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel-verdeler of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.
4 Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc.

DRAADLOOS OPLADEN

DRAADLOOS OPLADEN

Om van uw Mokka een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt u compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader1. Een ingebouwde faalveilige functie voor snellebewegingsdetectie voorkomt draadloze overbelastingsschade aan de batterij van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.

1 Optioneel. Een smartphoneaccessoire kan nodig zijn. Inductief opladen enkel mogelijk met PMA- of Qi-compatibele smartphones. Neem contact op met uw Opel-verdeler om de compatibiliteit te controleren.

OPELCONNECT-DIENSTEN1

OPELCONNECT-DIENSTEN

Een intelligent gamma van diensten1 tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt u onderweg verbonden te blijven.

  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, Breakdown Call en voertuigstatus en -informatie.
  • Comfort: functies op afstand voor deurvergrendeling, claxon en verlichting2. Onze aanvullende diensten voor elektrisch rijden: e-Remote Control, Trip Planner en Charging Pass – wij houden u op de weg!
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij Live Navigatie en Rit- en Rijstijlmanagement.

1 De beschikbaarheid van OpelConnect-diensten verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.
2 Introductie gepland tegen eind 2020.

RIJDYNAMIEK.

MOTOR.

MOTOR.

Mokka is de gedurfde uitdrukking van de zuivere nieuwe designtaal van Opel. Maar hij doet veel meer dan er alleen maar over praten. Bij de Mokka gaat het niet om woorden, maar om daden. Hij beschikt over uiterst efficiënte krachtbronnen en een uitzonderlijk weggedrag.

De dynamische 1.2 turbobenzinemotor met directe injectie van Opel levert tot 130 pk, terwijl de geavanceerde 1.5 dieselmotor een levendige 110 pk biedt. Standaard op beide: een uitstekende brandstofefficiëntie en een lage CO2-uitstoot.

TRANSMISSIE- & AANDRIJFMODI.

TRANSMISSIE- & AANDRIJFMODI.

Ontdek een gamma transmissies en prestatieverhogende technologieën die perfect aansluiten bij uw behoeften en rijstijl. De Mokka is verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en een geavanceerde 8-trapsautomaat.

Voel de verbinding met de weg door de sportieve schakelhendels in te drukken en manueel te schakelen wanneer dat nodig is – of gewoon wanneer u er zin in hebt. Zelfs met de 8-trapsautomaat wil de Mokka bestuurders meer opties geven. Een druk op de rijmodusschakelaar wijzigt het prestatieprofiel van de wagen: Sport voor ultieme dynamiek, Eco voor een minimaal brandstofverbruik en Normal voor een evenwichtig dagelijkse rijstijl.

PRESTATIETECHNOLOGIE.

PRESTATIETECHNOLOGIE.

Alleen al door de mooie proporties van de Mokka te bekijken, kunt u zien dat zijn makers begrepen hebben dat enkel krachtig zijn niet genoeg is. Je moet precies weten waar en hoe je die kracht moet gebruiken. Dat geldt zeker voor de prestaties van de Mokka: door slimme functies en geavanceerde technologie te implementeren kan iedereen genieten van de kracht

Offerte-aanvraag Opel Mokka

Interesse in de Opel Mokka? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Opel Mokka

Interesse in de Opel Mokka, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Opel Mokka

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

De Opel Mokka is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier!

Sfeerbeeld Mokka

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid