Haeck & Partners

Wees anders dan de rest!

Een gedurfde, originele visie op design en technologie krijgt vorm. Bent u klaar voor een gewaagde, pure aanpak met de nieuwe Opel Mokka-e?

Haeck & Partners

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.opelhaeck.be/images/logo.png
Haeck & Partners website is aan het laden...

Haeck & Partners » Opel Nieuwe Mokka-e

EEN GEDURFDE, ORIGINELE VISIE OP DESIGN EN TECHNOLOGIE KRIJGT VORM. BENT U KLAAR VOOR EEN GEWAAGDE, PURE AANPAK DIE RIJDEN NAAR EEN HEEL NIEUW NIVEAU TILT? ONTDEK NU DE VOLLEDIG NIEUWE ELEKTRISCHE MOKKA-E.

WEES ANDERS DAN DE REST MET DE MOKKA-E.

GEDURFDE NIEUWE RICHTING. 100% ELEKTRISCH.

VERTROUWEN BIJ LANGE RITTEN.

VERTROUWEN BIJ LANGE RITTEN.

Next-gen batterijtechnologie biedt de vrijheid om met een enkele lading tot 322 km te rijden volgens WLTP1.

1 Voorlopig

MINDER WACHTEN, MEER DOEN.

MINDER WACHTEN, MEER DOEN.

Laad snel, ecologisch en met maximaal gemak thuis of in een openbaar laadstation. Laad in slechts 30 minuten tot 80% van het rijbereik* en profiteer ten volle van de flexibele oplaadfuncties van Mokka-e die u vertrouwen en vermogen geven tijdens elke rit.

*Theoretische waarde, berekend op basis van een voorlopig WLTP-bereik*** van 322 km. Aan een DC-laadstation (100 kW). Equivalent van het opladen van een lege batterij. De laadtijden kunnen variëren naargelang het type en de prestaties van het laadstation, de buitentemperatuur en de batterijtemperatuur.

DE VOORDELEN VAN EMISSIEVRIJ RIJDEN TEN VOLLE BENUTTEN

DE VOORDELEN VAN EMISSIEVRIJ RIJDEN TEN VOLLE BENUTTEN

Gedaan met hoge brandstofprijzen en verkeersbelastingen. Naast een dynamische rij-ervaring, bieden elektrische wagens ook lage gebruikskosten door een goedkopere energiekost per kilometer, lagere onderhoudskosten door minder slijtage-onderdelen en tal van fiscale voordelen.

Geen of lage voertuigbelasting voor elektrische wagens
Wie een elektrische wagen koopt en in Wallonië of Brussel woont, betaalt zowel voor de belasting op inverkeerstelling (BIV) als de jaarlijkse verkeersbelasting het laagste tarief. Inwoners van Vlaanderen met een elektrische wagen betalen helemaal geen BIV of verkeersbelasting.

100% aftrekbaarheid voor bedrijven en professionelen
Elektrische wagens zijn 100% fiscaal aftrekbaar, wat tot grote besparingen kan leiden ten opzichte van klassieke diesel- of benzinewagens met een aftrekbaarheid van maximum 75%.

Niet van toepassing op leasing voertuigen.

HELEMAAL OPGELADEN

HELEMAAL OPGELADEN

Het hart van de Mokka-e is een krachtige lithium-ionbatterij van 50 kWh. 216 cellen met een hoge energiedichtheid en een geavanceerde temperatuurregeling zorgen voor een lange levensduur en een groot rijbereik, versterkt door een verbeterd regeneratief remsysteem.

Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, recupereert het regeneratieve remsysteem kinetische energie tijdens het remmen, en zet het die kracht om in nog meer rijbereik. In de hoogste stand (B-modus) kunt u het grootste deel van uw dagelijkse woon-werkverkeer afleggen zonder uw traditionele remmen te gebruiken. Dit beperkt slijtage en de bijbehorende onderhoudskosten.

OPWINDENDE PRESTATIES

OPWINDENDE PRESTATIES

Een 100% elektrische aandrijving betekent dat 260 Nm aan koppel onmiddellijk beschikbaar zijn. De lichte, synchrone elektromotoren met permanente magneet van 136 pk zijn perfect uitgebalanceerd en afgesteld om zowel smalle straatjes in de stad als brede open wegen moeiteloos aan te kunnen met vertrouwen en wendbaarheid.

STILLE KRACHT

STILLE KRACHT

De Mokka-e is ontworpen om u te helpen ontspannen in de moderne hectische wereld. In het nette, ruime en akoestisch geïsoleerde interieur laadt u zélf op tijdens elke rit, zodat u tijd en ruimte krijgt om uzelf te horen denken of uw muziek echt te voelen.

UW EIGEN PAD

UW EIGEN PAD

De Mokka-e past zich aan uw rijstijl aan en biedt u daartoe de rijmodi Sport, Eco en Normal aan. In elke modus worden algemene systemen zoals de pedaalrespons, stuurbekrachtiging en de koeling van de wagen geregeld. Sport verhoogt de rijdynamiek, Eco verhoogt de efficiëntie en Normal biedt een evenwicht tussen beide.

ESSENTIËLE VOERTUIGGEGEVENS

ESSENTIËLE VOERTUIGGEGEVENS

De geavanceerde sensoren en vehicle data monitoring-systemen van Mokka-e bieden u in een oogopslag een intuïtief overzicht van de rijomstandigheden en het energieverbruik om u op de hoogte te houden en de weg volledig te beheersen.

DE MOKKA-E.

Puur rijplezier.

DESIGN.

UITSTRALING EN PROPORTIES

UITSTRALING EN PROPORTIES

De nieuwe Mokka-e en zijn baanbrekende design tonen de weg voor de toekomst van Opel. Elke lijn en boog, van het evenwichtige cross-oversilhouet tot de krachtige grafische identiteit, getuigt van vertrouwen. De Mokka-e maakt een onmiskenbaar gedurfd statement, een voertuig dat zich onderscheidt van de massa door zijn zelfverzekerdheid en individuele stijl.

DURF ANDERS ZIJN

DURF ANDERS ZIJN

Ontdek een ruimte die getransformeerd werd door een nieuwe richting in Duits design. Het interieur kreeg een volledige digitale detox die de rijervaring naar een ander niveau tilt, versterkt door unieke combinaties van stoffen, sierelementen en hemelbekleding op maat van uw stijl.

GEWAAGD VANUIT ELKE HOEK

GEWAAGD VANUIT ELKE HOEK

Hoe u het ook bekijkt, op de Mokka-e vindt u gedurfde designkeuzes en vooruitstrevende designaccenten. Van de aandrijflijn tot de gesculpteerde volledige LED-achterlichten die de typische Vizor naadloos nabootsen: er valt altijd meer te ontdekken.

STANDAARD UITZONDERLIJK

STANDAARD UITZONDERLIJK

U kan voor de unieke opvallende velgen van de Mokka-e kiezen: 16", 17" of 18" lichtmetalen velgen. Deze perfecte designelementen tonen meer dan ooit dat u er klaar voor bent om te zien en gezien te worden. Met deze velgen oogt de Mokka-e even soepel als hij rijdt.

PERSOONLIJKE STIJL

PERSOONLIJKE STIJL

Onderscheid u van de massa met unieke designelementen. De Mokka-e ziet er al als geen ander uit op de weg, en u kunt uw individuele présence personaliseren met diverse dak- en motorkapkleuren.

HET NIEUWE ICOON

HET NIEUWE ICOON

De Vizor is Opels iconische designelement. Hij integreert tal van prestatiegerichte systemen, sensoren en functies in één indrukwekkende module die letterlijk en emotioneel de toon aangeven in het design van Opel.

VEILIGHEID & INNOVATIES.

LED-MATRIXKOPLAMPEN

LED-MATRIXKOPLAMPEN

De adaptieve permanent verblindingsvrije IntelliLux LED® Matrix Lights biedt in elke situatie een uitstekend zicht, zodat u met het comfort en de helderheid van krachtige grootlichten kunt rijden zonder andere bestuurders te verblinden.

AUTOMATISCHE CRUISE CONTROL

AUTOMATISCHE CRUISE CONTROL

Met de Automatic Cruise Control1,2 hoeft u geen compromissen te sluiten op het vlak van veiligheid om te genieten van een comfortabele en ontspannende rit. Het accelereert en remt automatisch om een constante afstand tot de voorligger te bewaren.

1 Optioneel. Activering mogelijk van 30 km / u tot 180 km / u.
2 Opel rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De chauffeur blijft verantwoordelijk voor de rijtaak.

AUTOMATISCH NOODREMSYSTEEM

AUTOMATISCH NOODREMSYSTEEM

Het automatisch noodremsyteems (Automatic Emergency Braking) van de Mokka-e maakt deel uit van een volledige reeks rijhulpsystemen, waaronder Lane Keep Assist en Lane Departure Warning, en controleert de weg voor voertuigen en voetgangers om aanrijdingen te voorkomen of de schade ervan aanzienlijk te beperken. Bij 30 km/u en lager, de snelheid waarmee de meeste aanrijdingen gebeuren, zal de Automatic Emergency Braking van de Mokka-e de wagen zelfs volledig tot stilstand brengen. Bij hogere snelheden zal het systeem het voertuig tot 50 km / u vertragen, waardoor de impact van een aanrijding aanzienlijk wordt verminderd.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

De verfijning en eenvoud van de Mokka-e zijn glashelder in het Opel Pure Panel. Het slim gestroomlijnde, personaliseerbare instrumentenbord van 12” biedt u alle informatie die u nodig heeft, helder en zonder storingen. Visueel afleidende elementen worden geëlimineerd, waardoor enkel een naadloze digitale controle overblijft.

180° PANORAMISCHE ACHERUITRIJCAMERA

180° PANORAMISCHE ACHERUITRIJCAMERA

Een panoramische camera geeft u een vergroot achteraanzicht van 180° dat omringende voorwerpen detecteert en aangeeft, en dat verkeer aan de zijkanten van de wagen laat zien – bijzonder nuttig wanneer u achteruit de straat op rijdt.

ADVANCED PARK ASSIST

ADVANCED PARK ASSIST

Maak parkeren kinderspel. De Advanced Park Assist1 van de Mokka-e bedient het stuur om u in uw parkeerplaats te begeleiden terwijl u gewoon de rem en het gaspedaal bedient. Het systeem helpt u een parkeerplaats te vinden door u te vertellen of een parkeerplaats groot genoeg is en de wagen nadien terug de straat op te leiden.

1 Opel rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De chauffeur blijft verantwoordelijk voor de rijtaak.

PREMIUM COMFORT.

GEAVANCEERD COMFORT

GEAVANCEERD COMFORT

De Mokka-e maakt elke rit interessanter. Met zijn ondersteunende zetels en massagefunctie voor de bestuurderszetel maakt hij ze ook nog ontspannender. Rij comfortabel, kom aan in stijl.

VERWARMDE UITRUSTING

VERWARMDE UITRUSTING

Op een koude dag zijn weinig dingen luxueuzer dan een warme zetel. Stel de voorzetels van de Mokka-e in op drie niveaus van gezelligheid, terwijl de bestuurder geniet van een elektrisch verwarmbaar stuur.

VEELZIJDIGHEID

VEELZIJDIGHEID

Dankzij het ruime interieur en de ingenieuze uitrusting van de Mokka-e bent u klaar voor elke bestemming, zowel met een grote vracht als met het hele gezin plus bagage. De achterbank kan in een verhouding van 40:60 worden neergeklapt om de laadruimte aanzienlijk te vergroten en flexibele doorlaadmogelijkheden te creëren.

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE

NAVIGATIE

Het geavanceerde Navi-aanraakscherm van Opel begeleidt u over de mogelijke route, compleet met realtime verkeersupdates, de dichtstbijzijnde laadstations, en toont alle laadpunten die momenteel beschikbaar zijn Kies tussen de Multimedia Navi Pro met 10"-display1 en Live Navigatie2-diensten en de Multimedia Navi met 7"-display1.

1 Optie.
2 Niet beschikbaar in Ierland.

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

De Mokka-e is de place to be, met volledige comptabiliteit met Apple CarPlayTM1 en Android AutoTM2, 3, native Bluetooth® streaming4, USB-poorten en een audiosysteem met zes luidsprekers voor meeslepende muziek onderweg.

1 Apple CarPlay™ en Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.
2 Android Auto™ is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc.
3 De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel-verdeler of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.
4 Bluetooth® is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG, Inc.

DRAADLOOS OPLADEN

DRAADLOOS OPLADEN

Om van uw Mokka-e een ruime en overzichtelijke oase van digitale detox te maken, kunt u uw compatibele toestellen opladen met een geïntegreerde draadloze lader1. Ingebouwde faalveilige functies voor snellebewegingsdetectie voorkomen draadloze overbelastingsschade aan de batterijen van uw toestel wanneer u over hobbelige oppervlakken rijdt.

1 Optioneel. Een smartphoneaccessoire kan nodig zijn. Inductief opladen enkel mogelijk met PMA- of Qi-compatibele smartphones. Neem contact op met uw Opel-verdeler om de compatibiliteit te controleren.

OPELCONNECT-DIENSTEN1

OPELCONNECT-DIENSTEN1

Een intelligent gamma van diensten tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt u verbonden te blijven onderweg – ook wanneer u elektrisch rijdt.

  • Geruststellend gevoel: eCall Noodoproep, Breakdown Call en voertuigstatus en -informatie.
  • Comfort: functies op afstand voor deurvergrendeling, claxon en verlichting2. Onze aanvullende diensten voor elektrisch rijden: e-Remote Control, Trip Planner en Charging Pass – wij houden u op de weg!
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij Live Navigatie en Rit- en Rijstijlmanagement.

1 De beschikbaarheid van OpelConnect-diensten verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.
2 Introductie gepland tegen eind 2020.

Offerte-aanvraag Opel Mokka-e

Interesse in de Opel Mokka-e? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Opel Mokka-e

Interesse in de Opel Mokka-e, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Opel Mokka-e

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Een gedurfde, originele visie op design en technologie krijgt vorm. Bent u klaar voor een gewaagde, pure aanpak met de nieuwe Opel Mokka-e?

Sfeerbeeld Mokka-e

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid