Haeck & Partners

Best Buy Car of 2020

De Opel Corsa, de Duitse stadsauto, klaar voor de toekomst, een combinatie van dagelijks rijplezier en sensationele technologie van grote wagens.

Haeck & Partners

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.opelhaeck.be/images/logo.png
Haeck & Partners website is aan het laden...

Haeck & Partners » Opel Corsa

ONTDEK DE NIEUWE CORSA – DE DUITSE STADSAUTO, VOLLEDIG KLAAR VOOR DE TOEKOMST, MET EEN COMBINATIE VAN DAGELIJKS RIJPLEZIER EN DE SENSATIONELE TECHNOLOGIE VAN GROTE WAGENS.

NIEUWE CORSA EN CORSA-E VERKOZEN TOT "BEST BUY CAR OF EUROPE 2020".

Ga voor de auto die door een internationale jury verkozen is tot 'Best Buy Car of 2020'. Volgens de AUTOBEST-jury biedt de nieuwkomer van Opel de beste prijs-waardeverhouding. Ervaar het zelf!

DESIGN.

SPORTIEF EN ATLETISCH

SPORTIEF EN ATLETISCH

Wilt u een nog meer gedurfde en atletische uitstraling? Dan is de sportieve GS Line met zijn onderscheidend design inclusief sportieve voor- en achterbumpers, verchroomde uitlaat en opvallende velgen perfect voor u.

GEDURFD INTERIEUR

GEDURFD INTERIEUR

Met rode interieuraccenten, passende sportzetels, donkere hemelbekleding en licht metalen sportpedalen ziet de GS Line er even goed uit als hij rijdt.

VELGEN

VELGEN

Mag het een maatje groter, dan zijn de 16" of 17" lichtmetalen velgen1 met hun markante vormgeving een ideale keuze. Elegant en verfijnd of sportief en atletisch? Aan u de keuze!

1 Optioneel.

DAK OPTIES

DAK OPTIES

Hoe wilt u voor de dag komen? Met een stijlvol dak in contrasterend zwart of wit1 bepaalt u uw eigen stijl. Met een panoramisch dak1 laat je het interieur baden in licht.

1 Optioneel.

INNOVATIES.

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN

Beter zien en gezien worden. De Corsa biedt als eerste in zijn klasse IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 die de verlichting automatisch afstemmen op de situatie. Zo kunt u met grootlicht rijden zonder het risico dat u anderen verblindt.

1 Optioneel.

AUTOMATISCHE CRUISE CONTROL

AUTOMATISCHE CRUISE CONTROL

Automatische Cruise Control1, 2 maakt elke rit veiliger en meer ontspannen. Dit systeem handhaaft niet alleen een constante snelheid, maar zorgt ook voor een veilige afstand tot uw voorganger, door automatisch af te remmen of op te trekken.

1Optie. Activering mogelijk van 30 km/u tot 180 km/u.
2De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

ACTIEVE RIJSTROOKASSISTENT

ACTIEVE RIJSTROOKASSISTENT

Een nieuwe stap op weg naar autonoom rijden. Lane Keep Assist1 maakt het rijden veiliger en gemakelijker, vooral tijdens lange ritten op de snelweg. Deze actieve rijstrookassistent gebruikt een camera aan de bovenkant van de voorruit en een groot aantal sensoren aan alle kanten van de auto om uw stuurgedrag te analyseren en als het nodig is te corrigeren. Zo blijft uw Corsa altijd perfect op koers. 2,3

Beide systemen helpen u om ongelukken door vermoeidheid of afleiding te voorkomen.

1Optie.
2De handen moeten tijdens het gebruik op het stuurwiel blijven.
3De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Het grote grafische kleuren-infodisplay achter het stuurwiel1 houdt u tijdens het rijden perfect op de hoogte van uw snelheid en andere belangrijke gegevens. Het toont ook de navigatie-aanwijzingen, recht voor u, zodat u uw ogen veilig op de weg kunt houden.

1 Optioneel.

180° PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

180° PANORAMISCHE ACHTERUITRIJCAMERA

Achteruitrijden en inparkeren wordt een stuk veiliger en gemakkelijker, vooral in de stad en in onoverzichtelijke parkeergarages. De panoramische achteruitrijcamera1 brengt een gebied van 180° achter en opzij van uw Corsa in beeld én toont de auto van bovenaf.

1 Optioneel.

GEAVANCEERD PARKEERHULPSYSTEEM

GEAVANCEERD PARKEERHULPSYSTEEM

Inparkeren wordt kinderspel wanneer Advanced Park Assist1,2 het werk voor u doet. Dit systeem zoekt een parkeerplaats en bedient het stuurwiel. U hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen gas te geven en te remmen. Kan het nog gemakkelijker?

1Optie.
2De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

PREMIUM COMFORT.

ZETEL- & STUURVERWARMING

ZETEL- & STUURVERWARMING

Verwarmbare voorstoelen1 en een verwarmbaar stuurwiel1, 2 maken het op koude en gure dagen nog prettiger om in de Corsa te stappen.

1 Optioneel.
2 Niet beschikbaar in combinatie met automatische transmissies.

LEDEREN MASSAGEZETELS1

LEDEREN MASSAGEZETELS

Neem plaats en relax. De massagefunctie1 die beschikbaar is op de hoogwaardige lederen zetels van de Corsa laten u volkomen ontspannen aankomen, zelfs na een lange rit.

1 Optioneel.

OPBERGRUIMTE

OPBERGRUIMTE

Veel mee te nemen? Met een inhoud van 309 liter1 kunt u heel wat opbergen in de koffer. De achterbank is bovendien eenvoudig neer te klappen om plaats te maken voor nog meer bagage.

CONNECTIVITEIT.

NAVIGATIE

NAVIGATIE

In de Corsa bereikt u elke bestemming met gemak. U heeft de keuze tussen het veelzijdige Multimedia Navi Pro met 10-inch kleuren-touchscreen1 en het gebruiksvriendelijke Multimedia Navi met 7-inch touchscreen1.

1 Optioneel.

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Ook als het om informatie en ontspanning onderweg gaat, heeft de Corsa heel wat te bieden. Met een gebruiksvriendelijk touchscreen, inclusief ondersteuning voor Apple CarPlay™1, 3 en Android Auto™1, 3, spraakgestuurde functies, digitale radio DAB+ en audiostreaming via Bluetooth®4,5 beschikt u over een zee van mogelijkheden.

1Apple CarPlay™ en Apple Siri™ zijn geregistreerde handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen.
2Android Auto™ is een gedeponeerd handelsmerk van Google Inc.
3De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel-concessiehouder of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.
4Optioneel.
5Bluetooth® is een gedeponeerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc.

DRAADLOOS OPLADEN

DRAADLOOS OPLADEN

Om uw smartphone op te laden heeft u geen oplaadkabeltje meer nodig1. U hoeft hem alleen in het speciale opbergvakje te leggen en hij wordt automatisch via inductie opgeladen. Zo hoeft u nooit meer een gesprek te missen.

1 Optioneel. Voor sommige smartphones is een adapter nodig. Neem contact op met uw Opel verdeler om de compatibiliteit van uw smartphone na te gaan.

OPELCONNECT DIENSTEN1

OPELCONNECT DIENSTEN

Een intelligent gamma van diensten tilt veiligheid en ondersteuning naar een nieuw niveau en helpt u verbonden te blijven onderweg.

1De beschikbaarheid van OpelConnect Services verschilt van land tot land en van model tot model. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk

  • Gemoedsrust: Voel u veilig met de emergency call, de breakdown call en de gewone voertuigstatus en -informatie.
  • Comfort: Gebruik uw mobiele telefoon voor onze functies op afstand (bv. de deur vergrendelen / ontgrendelen). Onze specifieke diensten voor elektrische voertuigen: op afstand controleren van het batterijniveau & instellen van de airconditioning, laadbeheer en coaching in e-mobiliteit – wij houden u op de weg!
  • Slim rijden: geniet van een ontspannen rit dankzij live navigatie1 en ritbeheer.

1OpelConnect-diensten worden verwacht vanaf het najaar van 2019. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

RIJDYNAMIEK.

MOTOREN

MOTOREN

De Corsa biedt een uitstekende balans wanneer het op prestaties en efficiëntie aankomt. De beschikbare diesel- en benzinemotoren zorgen voor zuinige ritten met het nodige rijplezier.

TRANSMISSIES

TRANSMISSIES

Handgeschakeld of automatisch, u kiest de versnellingsbak die bij u past. De automatische 8-traps automaat met schakelpeddels1 zorgt voor nog meer efficiënt rijplezier.

1 Enkel beschikbaar op specifieke moteren.

SPORTMODUS1

SPORTMODUS1

Doe wat meer aan sport: met een druk op de knop maakt de sportmodus het stuurgedrag sportiever. Hij stelt ook de pedalen heel specifiek af en verbetert zelfs het motorgeluid.

1Beschikbaar op de Corsa GS line.

Offerte-aanvraag Opel Corsa

Interesse in de Opel Corsa? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Opel Corsa

Interesse in de Opel Corsa, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Opel Corsa

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

De Opel Corsa, de Duitse stadsauto, klaar voor de toekomst, een combinatie van dagelijks rijplezier en sensationele technologie van grote wagens.

Sfeerbeeld Corsa

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid