Haeck & Partners

Klaar voor de toekomst

Opel Corsa-E, de Duitse stadsauto volledig klaar voor de toekomst met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens

Haeck & Partners

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.opelhaeck.be/images/logo.png
Haeck & Partners website is aan het laden...

Haeck & Partners » Opel Nieuwe Corsa-e

Ontdek de nieuwe Corsa - De zelfverzekerde Duitse stadsauto, volledig klaar voor de toekomst met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens. Nu beschikbaar op benzine, op diesel of 100% elektrisch.

DAGELIJKS RIJPLEZIER EN DE TECHNOLOGIE VAN EEN GROTE AUTO.

ELEGANT & VERFIJND

De nieuwe Corsa is een designstatement dat alle ogen richt op de precisie van Duitse techniek. Met een opvallende neus en een markant silhouet schittert de nieuwe Corsa vanuit elke hoek.

De nieuwe Opel Corsa-e

SPORTIEF & ATLETISCH

Op zoek naar een exterieur dat nóg krachtiger en atletischer is? Dan is het karaktervolle ontwerp van de GS Line perfect voor u, met zijn speciale voor- en achterbumper, verchroomde uitlaat en bijzondere velgen.

LUXEGEVOEL

Stap in en het interieur laat onmiddellijk een sterke indruk na, dankzij nauwkeurig vakmanschap, verfijnde details en hoogwaardige premiummaterialen. Een sportief instrumentenpaneel met alle persoonlijkheid van een grote auto is naar de bestuurder gericht en doet u zin krijgen om er onmiddellijk op uit te trekken.

Ontdek het luxe gevoel in de nieuwe Opel Corsa E

KRACHTIG STATEMENT

Met rode accenten in het interieur, speciale sportzetels, een donkere hemelbekleding en lichtmetalen sportpedalen ziet de GS Line er al even goed uit als hij rijdt.

WIELEN

De exclusieve 17" lichtmetalen velgen voor de nieuwe Corsa E in zwart/zilver leveren niet alleen een prachtig kleurcontrast op, maar zijn ook licht en aerodynamisch.

Mag het een maatje groter, dan zijn de 16" of 17" lichtmetalen velgen1 met hun markante vormgeving een ideale keuze. Klaar voor een contrastkleur? De exclusieve 17" lichtmetalen velgen in zwart/zilver2 leveren niet alleen een prachtig kleurcontrast op, maar zijn ook licht en aerodynamisch – en verhogen dus de efficiëntie.

1Optie.
2Enkel verkrijgbaar bij de Corsa-e.

INTELLILUX MATRIX LED

De eersteklas IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 geven u de zichtbaarheid van grootlichten zonder andere bestuurders te hinderen.

Zien en gezien worden. De eersteklas IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 geven u de zichtbaarheid van grootlichten zonder andere bestuurders te hinderen. Geniet van uitstekende verlichting in elke situatie.

1Optioneel.

AUTOMATISCHE CRUISECONTROL

De automatische cruisecontrol (ACC)1,2 bezorgt u een stressvrije rijervaring.

De automatische cruisecontrol (ACC)1,2 bezorgt u een stressvrije rijervaring. Hij versnelt en vertraagt automatisch en helpt u steeds op een veilige afstand van uw voorligger te blijven.

1Optie. Activering mogelijk van 30 km/u tot 180 km/u.
2De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

LANE KEEP ASSIST EN LANE DEPARTURE WARNING

ane Keep Assist (LKA)1,3 reageert actief op gevaarlijk rijden door de wagen zachtjes terug binnen de markering te sturen.

Voel u veiliger en alerter onderweg. Lane Keep Assist (LKA)1,3 reageert actief op gevaarlijk rijden door de wagen zachtjes terug binnen de markering te sturen2. Lane Departure Warning (LDP)3 waarschuwt u wanneer u de gemarkeerde rijstrook onbedoeld heeft verlaten. Zo helpen beide systemen u dodelijke ongevallen door vermoeidheid of afleiding te vermijden.

1Optie.
2De handen moeten tijdens het gebruik op het stuurwiel blijven.
3De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

DIGITAAL INSTRUMENTENPANEEL

Geniet van een intuïtief en gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem terwijl u zich blijft concentreren op de weg.

Geniet van een intuïtief en gebruiksvriendelijk infotainmentsysteem terwijl u zich blijft concentreren op de weg. Het volledig digitale instrumentenpaneel1 biedt u informatie over uw snelheid, navigatie en zoveel meer, net waar u dat nodig hebt: midden in uw gezichtsveld

1Optioneel.

180° PANORAMISCHE ACHERUITRIJCAMERA

180° PANORAMISCHE ACHERUITRIJCAMERA

Achteruitrijden gebeurt nu veiliger en gemakkelijker, vooral in de stad en in smalle parkeerplaatsen. De panoramische achteruitrijcamera1 biedt u een bovenaanzicht van de achterkant van uw Corsa-e en de omgeving in een hoek van 180° errond. Voor u het weet, rijdt u achteruit als een prof.

1Optioneel.

GEAVANCEERD PARKEERHULPSYSTEEM

Gemakkelijker parkeren dankzij de functie Advanced Park Assist

Gemakkelijker parkeren. De functie Advanced Park Assist (APA)1,2 merkt parkeerplaatsen op en beheert het stuurwiel. U hoeft alleen het gas- of rempedaal in te drukken. Kan parkeren nog gemakkelijker? (Domme vraag.)

1Optie.
2De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

Offerte-aanvraag Opel Corsa-e

Interesse in de Opel Corsa-e? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Opel Corsa-e

Interesse in de Opel Corsa-e, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Opel Corsa-e

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Opel Corsa-E, de Duitse stadsauto volledig klaar voor de toekomst met een combinatie van dagelijks rijplezier en de sensationele technologie van grote wagens

Sfeerbeeld Corsa-e

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid