Haeck & Partners

De efficiëntste Astra ooit

De efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten1 , vanaf 90 g CO2 per km.

Haeck & Partners

Zeeschipstraat 113 - B-9000 Gent, BE-VOV, Belgium - 09 227 16 27 - info@groephaeck.be

//www.opelhaeck.be/images/logo.png
Haeck & Partners website is aan het laden...

Haeck & Partners » Opel Astra 5-deurs

De Opel Astra overtreft uw stoutste verwachtingen. Met zijn atletische lijnen en 'zwevend' dak, trekt hij meteen de aandacht: aantrekkelijk compact en tegelijk ruimer dan ooit. Onze ontwerpers en ingenieurs creëerden een comfortabele, sportieve en zuinige wagen die iedereen verbaast. Een nieuwe referentie in zijn segment.

DESIGN

EXTERIEUR

EXTERIEUR

Stijlvol, dynamisch en innovatief, nu spannender dan ooit. De nieuwe Astra Hatchback maakt indruk met zijn Duitse techniek, toonaangevende innovaties, zoals de IntelliLux LED® Matrix-verlichting1, en zijn emotionele design en sportieve voorkomen – dat wordt geaccentueerd door het nieuwe hoogwaardige 3D-radiatorrooster en het High Gloss Black Pack1.

1Optie

INTERIEUR

INTERIEUR

Uw welzijn was prioriteit nummer één bij het ontwerpen van de nieuwe Astra. Het begint al bij de royale beenruimte achteraan. Hij is op maat gebouwd voor uw gemoedsrust. Geniet van het subtiele evenwicht tussen elegantie en sportiviteit met premiumzetels en een modern interieurdesign.

NIEUWE KLEUREN

NIEUWE KLEUREN

Laat uw Opel Astra opvallen met een keuze uit een rijk palet aan stijlvolle kleuren.

VELGEN

VELGEN

Rijd in stijl. Kies de velgen die uw Astra uw persoonlijkheid geven.

ZONNEDAK

ZONNEDAK

Het grote elektrisch bediende glazen zonnedak1 met geïntegreerde winddeflector houdt u tochtvrij, terwijl de zonneklep de warmte buitenhoudt.

1Optie

LEDSIGNATUUR

LEDSIGNATUUR

De led-achterlichten1 en dagrijlichten met de vleugelvormige signatuur van Opel voegen zowel stijl als zichtbaarheid toe.

1Optie

INNOVATIES

INTELLILUX LED® MATRIX-VERLICHTING

INTELLILUX LED® MATRIX-VERLICHTING

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 geven u zichtbaarheid zonder tegenliggers te verblinden. Ze passen zich automatisch aan, waardoor u met ingeschakeld grootlicht kunt rijden zonder andere automobilisten te storen. De koplampen omvatten 16 afzonderlijke led-elementen en reageren op andere voertuigen door een of meer led-elementen uit te schakelen.

1Optie

LEDKOPLAMPEN

LEDKOPLAMPEN

Toonaangevende technologie betekent ook energie besparen, dus verbruiken onze krachtige, efficiënte ledkoplampen1 slechts 20 watt, waardoor elke auto minder CO2 uitstoot.

1Optie

VEILIGHEID

VEILIGHEID

De nieuwe Astra Hatchback beschikt over toonaangevende veiligheidssystemen en de recentste technische ontwikkelingen in beveiliging, waaronder:

  • Forward Collision Alert1: deze veiligheidsfunctie helpt met een automatische visuele en auditieve waarschuwing frontale aanrijdingen te vermijden of de impact ervan te beperken
  • Automatic Emergency Braking met voetgangersdetectie1: het systeem2 controleert de verkeerssituatie vóór het voertuig en remt automatisch wanneer een aanrijding dreigt.
  • Lane Keep Assist1,2: waarschuwt en stuurt zachtjes tegen wanneer de bestuurder onbedoeld van zijn rijstrook afwijkt.
  • Traffic Sign Assist1: Geeft constant maximumsnelheden en andere verkeersborden weer.

1Optie. Standaard op hogere uitrustingsniveaus.
2Opel’s rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.
3De automatische noodrem met voetgangersdetectie werkt automatisch bij snelheden tussen 8 en 80 km/u. Bij hogere snelheden (40 km/u - 80 km/u) wordt het voertuig met 0,5 g-kracht afgeremd en bij lagere (8 km/u – 40 km/u) wordt met de maximale remkracht geremd. De rijhulpsystemen van Opel zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de intrinsieke beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

ACHTERUITRIJCAMERA

ACHTERUITRIJCAMERA

Veilig parkeren wordt eenvoudig. Dankzij de achteruitrijcamera rijdt u zonder stress achteruit. Het display aan boord van de auto geeft u in real time een overzicht van wat er achter u gebeurt en richtlijnen helpen u om te manoeuvreren en uw afstand in te schatten tot andere voorwerpen. Als upgrade is een digitale versie beschikbaar met Multimedia Navi Pro1 voor nog meer scherpte en precisie.

1Optie. Alleen beschikbaar met Multimedia Navi Pro.

GEAVANCEERD PARKEERHULPSYSTEEM

GEAVANCEERD PARKEERHULPSYSTEEM

Parkeren was nog nooit zo eenvoudig: Advanced Park Assist1 detecteert parkeerplaatsen en stuurt automatisch zodat u zich kunt ontspannen terwijl u veilig en snel parkeert. De parkeerhulp zegt u duidelijk wanneer u achteruit of vooruit moet rijden en wanneer u moet stoppen.

1Opel’s rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

AUTOMATISCHE CRUISECONTROL

AUTOMATISCHE CRUISECONTROL

Automatic Cruise Control1,2 met Full Speed Range garandeert een stressloze rijervaring. Door automatisch te accelereren of vertragen bij snelheden tussen 30 km/u en 180 km/u, helpt Automatic Cruise Control1,2 te allen tijde een veilige afstand te bewaren tot uw voorligger.

Full Speed Range Automatic Cruise Control (FSRA)3. Met FSRA, ontwikkeld voor files, blijft de cruise control werken, ook nadat de auto volledig tot stilstand werd gebracht.

1Optie
2Opel’s rijhulpsystemen zijn bedoeld om de bestuurder te ondersteunen binnen de beperkingen die inherent zijn aan het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.
3Enkel beschikbaar met bepaalde automatische transmissies.

KEYLESS OPEN & START

KEYLESS OPEN & START

Keyless Open & Start1 herkent de sleutel van de auto en ontgrendelt hem automatisch wanneer u in de buurt komt. Een druk op de knop volstaat om de wagen zonder sleutel te starten.

1Optie

PREMIUM COMFORT

ERGONOMISCHE ACTIEVE ZETELS

ERGONOMISCHE ACTIEVE ZETELS

Bevorder uw welzijn met veelvuldig verstelbare ergonomische zetels1 die gecertificeerd zijn door de Duitse AGR2. Deze bestuurders- en voorpassagierszetels bieden een ruime waaier aan verstelmogelijkheden, waaronder de lendensteun, het verlengbare zetelkussen en de verwarmingsfunctie voor de voorzetels3 en buitenste zitplaatsen achteraan1. Een upgrade laat u ook de bestuurderszetel voorzien van een ingebouwde massage-1, ventilatie-1 en geheugenfunctie voor uw persoonlijke instellingen.

1Optie.
2AGR-zetels worden gecertificeerd door de Duitse AGR (Campagne voor een Gezondere Rug), een “centre of excellence” voor ergonomie. Dit certificaat is een kwaliteitslabel dat wordt uitgereikt door een onafhankelijk testorgaan van experts uit verschillende medische disciplines.
3Optie, standaard in combinatie met lederen zetels.

AUTOMATISCHE KLIMAATREGELING MET 2 ZONES

AUTOMATISCHE KLIMAATREGELING MET 2 ZONES

Dankzij de automatische klimaatregeling met 2 zones1 kunnen de bestuurder en de passagier afzonderlijk het klimaat instellen dat ze zelf verkiezen.

1Optie

VERWARMDE UITRUSTING

VERWARMDE UITRUSTING

Verwijder condens en ijs in alle eenvoud met de verwarmde ThermaTec™-voorruit1. De voorzetels1 en zelfs buitenste zitplaatsen achterin2 zijn net als het stuurwiel verwarmd2 om u snel op te warmen op koude ochtenden.

1Optie
2Optie, standaar bij leren zetelbekleding

ELEKTRISCHE HANDREM

ELEKTRISCHE HANDREM

De elektrische handrem wordt automatisch losgezet wanneer u wegrijdt. Het compacte formaat ervan laat meer ruimte vrij voor de hogere middenconsole en de armsteun.

OPBERGRUIMTE

OPBERGRUIMTE

De lage drempel van de Hatchback verhoogt het laadgemak van de koffer. Met zijn grote, aanpasbare volume biedt die een zee aan ruimte.

CONNECTIVITEIT

INFOTAINMENT

INFOTAINMENT

Rijd slimmer met de nieuwe Astra en zijn uitstekende infotainmentsystemen, met connectiviteitsfuncties zoals Apple CarPlay™1,2 en Android Auto™1,2, en maak gebruik van de spraakbediening van de aangesloten smartphone en Bluetooth®3 voor handenvrij bellen, audiostreaming en toegang tot het telefoonboek.

1Apple CarPlayTM is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen, en Android AutoTM is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc.
2Compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Neem contact op met uw Opel Verdeler of ga naar www.apple.com of www.android.com om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.
3Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG inc.

MULTIMEDIA NAVI PRO

MULTIMEDIA NAVI PRO

Blijf up-to-date en op tijd met het grote 8’’-kleurenaanraakscherm1. De geconnecteerde diensten2 van Multimedia Navi Pro1 omvatten voorspellende navigatie3, parkeerinformatie3, brandstofprijzen3 en live verkeersinformatie3 zodat u tijdens uw rit betere beslissingen kunt nemen.

1Optie
2Aanvaarding van de Telenav-licentieovereenkomst voor eindgebruikers en instemming met het gebruik van persoonsgegevens is vereist, zoals vastgelegd in het privacybeleid van Telenav. De licentie loopt tot eind 2031.
3Gegevens zijn niet inbegrepen. Deze moeten door middel van een verbinding met het mobiele internet worden verstrekt, via uw smartphone of wifihotspot. Datakosten voor het mobiele netwerk kunnen worden aangerekend.

BOSE®-SOUNDSYSTEEM1

BOSE®-SOUNDSYSTEEM

Het ingebouwde premium Bose®-geluidssysteem1 met zeven luidsprekers, verspreid over het hele interieur, zorgt in de nieuwe Opel Astra voor een uitstekende geluidskwaliteit. Waar u ook zit, u geniet altijd van een perfecte hifi-ervaring in de auto.

1Optie

DRAADLOOS OPLADEN

DRAADLOOS OPLADEN

Leg uw smartphone1 gewoon in het telefoonvak met geïntegreerde inductieve lader2 om zijn batterij draadloos op te laden.

1Vereist mogelijk een accessoire voor de smartphone. Enkel voor PMA- of Qi-compatibele toestellen. Neem contact op met uw Opel-verdeler om de compatibiliteit van uw toestel te controleren.
2Optie

EMERGENCY CALL

EMERGENCY CALL

Bij een ongeval verbindt Emergency Call u automatisch1 met de nooddiensten – of u kunt hulp inroepen door te drukken op de knop Emergency Call als u betrokken bent bij een noodgeval.2

Relevant voor professionele klanten: met noodoproepfunctie is uw voertuig klaar voor Free2Move Connect Fleet Management Services 3

1 Emergency Call maakt automatisch verbinding wanneer airbags of gordelspanners worden geactiveerd.
2 De beschikbaarheid van Emergency Call vereist het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.
3 Extra activering vereist bij de voertuig alsook bij bestellen van Free2Move Connect Fleet Services.

EFFICIËNTIE

MOTOREN

MOTOREN

Selecteer een van de benzinemotoren tot 107 kW (145 pk)1 of dieselmotoren tot 90 kW (122 pk)2 voor maximale brandstofefficiëntie en dito rijplezier. De motoren van de nieuwe Astra maken het rijgedrag sportiever, soepeler en responsiever. Een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 19% minder CO2 uitstoten3, maakt van de nieuwe Astra onze efficiëntste Astra ooit.

1NEDC: Brandstofverbruik in l/km: 6,4-5,2 in de stad, 4,2-3,8 buiten de stad, 5,0-4,3 gemengde cyclus; CO2-uitstoot in g/km: 116-99 gemengde cyclus. WLTP: Brandstofverbruik in l/km: 6,2-5,2 gemengde cyclus; CO2-uitstoot in g/km: 142-119 gemengde cyclus.
2NEDC: Brandstofverbruik in l/km: 6,0-4,3 in de stad, 4,0-3,2 buiten de stad, 4,7-3,6 gemengde cyclus; CO2-uitstoot in g/km: 125-94 gemengde cyclus. WLTP: Brandstofverbruik in l/km: 5,6-4,5 gemengde cyclus; CO2-uitstoot in g/km: 147-119 gemengde cyclus.
3In vergelijking met de vorige Astra.*

* Volgens richtlijnen R (EG) nr. 715/2007 en R (EG) nr. 692/2008 (in de respectievelijk geldende versies).

TRANSMISSIES

TRANSMISSIES

Profiteer van dynamische, maar tegelijk zuinige transmissies. Kies tussen een handgeschakelde zesversnellingsbak, een traploze automaat of de nieuwe 9-trapsautomaat.

CHASSIS

CHASSIS

Het chassis van de nieuwe Astra is in tal van opzichten geoptimaliseerd zodat de prestaties een uitstekende rijdynamiek, een hoge actieve veiligheid en aerodynamica van wereldklasse garanderen.

Offerte-aanvraag Opel Astra 5-deurs

Interesse in de Opel Astra 5-deurs? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

Proefrit-aanvraag Opel Astra 5-deurs

Interesse in de Opel Astra 5-deurs, maar je wil eerst even de wagen testen? Geen probleem, vraag hier jouw proefrit aan voor de Opel Astra 5-deurs

voornaam is een verplicht veld
familienaam is een verplicht veld
geef een geldig e-mail adres op
geef een contactnummer op

De efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoten1 , vanaf 90 g CO2 per km.

Sfeerbeeld Astra 5-deurs

Deze website maakt gebruik van cookies voor optimale functionaliteiten.Bekijk ons privacybeleid